Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gekantelde vrachtwagen stremt verkeer A67 bij Hapert

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 27-08-2001
3e Persbericht 27 augustus 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Fietser gewond
Op de kruising Karel de Grotelaan Tinelstraat is maandagmiddag rond 14.15 uur een 57-jarige fietser uit Eindhoven gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met het voertuig van een 36-jarige automobiliste uit Eindhoven. De vrouw reed over de Karel de Grotelaan en wilde linksaf slaan. Hierbij verleende zij geen voorrang aan de fietser die haar tegemoet kwam rijden over het fietspad. De fietser is met rugletsel overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Eindhoven: Inbrekers op heterdaad betrapt
Op de Veldmaarschalk Montgomerylaan zijn maandagmiddag rond 13.45 uur drie inwoners van Amsterdam (17, 18 en 19 jaar) aangehouden. Het trio wordt verdacht van het stelen van een laptop en een notebook vanuit een gebouw aan de Wielen. Een 49-jarige medewerker uit Eindhoven zag opeens drie mannen uit zijn kamer komen. Toen hij vroeg wat ze in zijn kamer deden ontkenden zij in de ruimte te zijn geweest. Even later miste de medewerker zijn laptop en zijn notebook. Hij waarschuwde het beveiligingspersoneel van het gebouw. Zij konden de drie verdachten aanhouden en overdragen aan de politie. De gestolen spullen werden bij de verdachten aangetroffen. Zij zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Verdachte van bekrassen auto aangehouden Op de Dr. Poletlaan is maandagmiddag rond 13.00 uur een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het bekrassen van een aldaar geparkeerde auto. Bij de verdachte werden twee messen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Kop staart botsing
Op de A2 is maandagmiddag rond 17.00 uur een 28-jarige automobilist uit Horst gewond geraakt. Het slachtoffer, dat vanuit Den Bosch in de richting van Valkenswaard reed, moest plotseling remmen. Een 49-jarige automobilist uit Valkenswaard, die achter hem reed, kon niet meer tijdig remmen en botste achter op zijn auto. De man uit Horst is met nekpijn overgebracht naar het St. Anna ziekenhuis.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf het Lodewijk Napoleonplein is tussen zondagavond 18.00 uur en maandagmiddag 12.00 uur een blauwe Citroën BX met het kenteken XJ-41-ZD gestolen.

Eindhoven: Vals paspoort
Na een achtervolging kon maandagochtend rond 10.15 uur op de Ledeganckstraat een 25-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden worden. Hij wordt verdacht van het proberen te verkrijgen van een sofi-nummer met een vals paspoort bij de Belastingdienst op de Karel de Grotelaan kort voor zijn aanhouding. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

Eindhoven: Fietser met elkaar in botsing
Op de kruising Poemastraat Tijgerstraat zijn maandagavond rond 18.30 uur een 12-jarige fietser uit Eindhoven en een 70-jarige fietster uit Geldrop met elkaar in botsing gekomen. De jongen reed over de Poemastraat in de richting van de Tijgerstraat. Op de kruising sloeg hij links af en kwam in botsing met de 70-jarige vrouw die daar fietste. De vrouw is met hoofdletsel en schaafwonden overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Helmond: Hennepkwekerijen aangetroffen
De politie heeft maandag twee hennepkwekerijen aangetroffen. Eén in een woning aan het Mondriaanplantsoen. Hier werden op een zolder 275 hennepplanten aangetroffen. De tweede kwekerij werd aangetroffen in een pand aan de Johannes Bosboomstraat. Hier waren 225 planten aanwezig. De hennep en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaren van de kwekerijen.

Helmond: Biertap, fusten en partij drank gestolen Vanaf een bedrijfsterrein aan de Grasbeemd zijn tussen zondagmiddag 12.00 uur en maandagochtend 8.00 uur een biertap, zes fusten en een partij drank gestolen. De dader is op het terrein gekomen door een toegangspoort open te breken.

Helmond: Poging tot diefstal koran en gebedskleed Op de Blinkertsestraat is maandagmiddag rond 14.40 uur een 18-jarige inwoner van Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot diefstal van twee boeken van de Koran en een gebedskleed uit een gebouw aan de Blinkertsestraat kort daarvoor. Een beheerder van het gebouw zag de verdachte tot tweemaal toe het gebouw binnen lopen om een tasje met daarin de eerder genoemde goederen te stelen. Hierop is hij tegen gehouden door de beheerder en enkele andere aanwezigen en werd de politie ingelicht. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Bergeijk: Bromfietster gewond
Op de Heuvel is maandag rond 17.45 uur een 42-jarige bromfietster uit Borkel gewond geraakt toen zij keerde op de weg. Hierbij zag zij de 21-jarige automobiliste uit Budel Schoot, die achter haar reed, over het hoofd. De twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De bromfietster is met verwondingen aan haar heup overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Deurne: Schennispleger aangehouden
De politie stelde maandagmiddag een onderzoek in nadat zij een melding had gekregen over een schennispleger in een brandgang aan de Hulsbos. Ter plaatse betrapte de politie een 65-jarige inwoner van Deurne hierop. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eersel: Bromfietser botst tegen in berm geparkeerde auto Op de Heibloem is maandagmiddag rond 16.35 uur een 16-jarige bromfietster uit Luyksgestel tegen de auto van een 24-jarige Eindhovenaar gebotst. De bromfietster reed over de Heibloem komende vanuit het centrum van Eersel. Aan de rechterzijde in de berm stond de auto van de Eindhovenaar geparkeerd. De bromfietster zag de auto niet staan en reed tegen het voertuig. Zij is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Geldrop: Verdachte ex-vriend aangehouden
In een horecagelegenheid aan de St. Bonifaciuslaan in Eindhoven is maandagavond rond 20.15 uur een 39-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van zware mishandeling van zijn 34-jarige Eindhovense ex-vriendin in een woning aan de Vogelpoelstraat in Geldrop eerder die avond. Het slachtoffer werd hierbij diverse malen met een mes gestoken. Zij liep diverse kleine wondjes over haar hele lichaam op. Het slachtoffer kon na behandeling en nader onderzoek in het ziekenhuis weer naar huis. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Hapert: Gekantelde vrachtwagen stremt verkeer A67 Op de noordelijke rijbaan van de A67, ter hoogte van hectometerpaal 3.4 is een 28-jarige vrachtwagenchauffeur uit Minderhout-Hoogstraten (België) maandagmiddag rond 12.00 uur door een nog onbekende reden met zijn voertuig in de berm terechtgekomen. De chauffeur probeerde de vrachtwagen weer terug de rijbaan op te sturen. Hierdoor kantelde de vrachtwagen waardoor de volledige rijbaan inclusief de vluchtstrook werd versperd. De vrachtwagen was geladen met twee containers gevuld met houtsnippers. De chauffeur is voor onderzoek overgebracht naar het St. Josephziekenhuis. Na behandeling aan zijn gekneusde kaak mocht hij weer naar huis. Het verkeer werd omgeleid. Om 17.00 uur werd de rijbaan weer vrijgegeven.

Reusel: Tractor rijdt fietster aan
Op de Hoeven is maandagmiddag rond 13.20 uur een fietster (leeftijd onbekend) uit Arendonk (België) gewond geraakt toen zij aangereden werd door een tractor. De 61-jarige Reuselse bestuurder van de tractor reed vanuit een uitrit het fietspad op en liet hierbij de van links komende fietser niet voor gaan. De fietster is ter observatie overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Valkenswaard: Autosleutels uit woning weggenomen Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Kerkakkerstraat. Uit de woning werden de autosleutels weggenomen waarmee vervolgens de auto van de bewoners werd gestolen. Het is vooralsnog onbekend hoe de dader is binnengekomen. De auto werd maandag in de bossen in Waalre teruggevonden.

Veldhoven: Auto gestolen
Vanaf een bedrijfsterrein aan het Borghoutspark is tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en zondagavond 22.00 uur een grijze Nissan Blue Bird met het kenteken TP-12-PS gestolen.

Waalre: Fietser gewond
Op de Eindhovenseweg is maandagmiddag rond 13.50 uur een 50-jarige fietser uit Neerpelt (België) gewond geraakt. De man fietste over het fietspad, komende vanuit Eindhoven, toen hij in botsing kwam met een 25-jarige bromfietser uit Eindhoven. De bromfietser kwam vanaf Den Hof en wilde de Eindhovenseweg oversteken. Hierbij botste hij tegen de fietser. De fietser is met een hoofdwond en nekklachten overgebracht naar het Catharinaziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...