Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Halfjaarcijfers 2001 Fortis

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Bron: Fortis Bank
Zoek soortgelijke berichten
Fortis Bank

Sterk commercieel resultaat ondanks vertraging economie 27 August 2001 Sterk commercieel resultaat ondanks vertraging economie Fortis realiseerde in het eerste halfjaar van 2001 een netto operationeel resultaat van EUR 1.538 miljoen. Dit betekent een toename van 4% ten opzichte van dezelfde periode van 2000, toen met name in het eerste kwartaal een bijzonder hoog resultaat werd behaald. Fortis wist een goed commercieel resultaat te behalen, ondanks de economische vertraging en de ongunstige marktomstandigheden waarmee de financiële sector dit jaar te kampen heeft gehad. Het bruto premie-inkomen bereikte een historisch hoogtepunt van EUR 12 miljard en het bankbedrijf behaalde ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie