Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start grote kabellegging van REMU in gemeente Driebergen

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

huis60.jpg (1890 bytes) Grote kabellegging van de REMU Werkzaamheden duurzaam veilig Loolaan naar verwachting tegelijkertijdVoor de zomervakantie heeft de gemeente een aanvraag gekregen van REMU Telecom om een glasvezelbuis te leggen vanaf de Breullaan, via de Arhemsebovenweg, het Noorderplantsoen, door de Loolaan, via de Hoofdstraat naar Nijendal.

Omdat tijdens deze werkzaamheden de klinkers uit de voetpaden van de Loolaan moeten, is besloten om tegelijkertijd de voetpaden te vernieuwen. Dit was al door de bedoeling, maar kan nu gecombineerd worden met de kabellegging. De klinkers van de voetpaden zullen worden vervangen door grijze tegels en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie