Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg plateau Grote Ratelaar/Bosanemoon Deventer

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Aanleg plateau Grote Ratelaar/Bosanemoon

Kruispunt Bosanemoon en Grote Ratelaar.

De gemeente gaat een plateau aanleggen op de kruising Bosanemoon en Grote Ratelaar. Het werk wordt uitgevoerd in het kader van de wijkaanpak. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk de kruising Bosanemoon en Grote Ratelaar af te sluiten voor het verkeer.

De aannemer heeft vorige week voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Vandaag start de aannemer met het gedeeltelijk opbreken van de asfaltweg. Het plateau wordt uitgevoerd in betonklinkers.

Bereikbaarheid

Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus is het, voor de aanleg van het plateau, noodzakelijk de gehele kruising af te sluiten. Bewoners kunnen deze week niet met de auto bij hun woning komen en zullen hun auto gedurende deze periode elders moeten parkeren. De kruising is wel toegankelijk voor fietsers, zij het met de fiets aan de hand. De gemeente vraagt hiervoor begrip.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie