Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland Zuid Utrecht

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-08-2001

Politieberichten district Eemland Zuid, 09.15 uur
Man rijdt door na aanrijding

AMERSFOORT Op de Hogeweg raakte zondagavond omstreeks acht uur een auto van de weg. Hierbij werd de auto beschadigd en ook werd een lichtmast omver gereden. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de auto.
Omstreeks acht uur hoorden getuigen een klap en gingen kijken. Ze zagen een auto (blauw van kleur) met een man van ongeveer twintig jaar achter het stuur. De auto was aan de rechterkant beschadigd doordat deze de lichtmast had geraakt, precies tussen de twee portieren in. Na de aanrijding reed de man er vandoor.
Getuigen van dit ongeval worden opgeroepen zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Man aangehouden bij parkeermeter

AMERSFOORT - Aan de Utrechtseweg werd maandagochtend omstreeks vijf uur een 25-jarige man uit Amersfoort aangehouden toen hij probeerde een parkeermeter open te breken.

Een getuige zag de man bij de parkeermeter en vertrouwde het niet. De politie werd gebeld en die zag dat de man de parkeermeter trachtte kapot te maken. Toen hij de agenten zag, ging de man er als een haas vandoor. Hierbij liep hij over de motorkap van een auto. Na een korte sprint werd hij aangehouden. De Amersfoorter is ingesloten voor verhoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie