Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lowlandsfestival rustig en ontspannen verlopen

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 27-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Lowlandsfestival
BIDDINGHUIZEN Het Lowlandsfestival afgelopen weekeind verliep rustig en ontspannen. De politie hield toezicht op en rond de terreinen. Op donderdag en vrijdag controleerden agenten en politiehonden (in samenwerking met de organisatie) caravans en personen. Verder zorgde de politie dat het verkeer soepel doorstroomde en handelde zij aangiftes af. De politie verrichtte aanhoudingen voor het in bezit hebben van harddrugs. Alle verdachten kregen daarbij direct een dagvaarding van het Openbaar Ministerie uitgereikt en de drugs werden in beslag genomen. Daarnaast hield de politie verdachten aan voor het handelen in drugs. Verder is een landelijk opererende groep aangehouden voor het illegaal verkopen, op een opdringerige manier, van toegangskaarten.

Aanhoudingen
EMMELOORD Zondagochtend hield de politie twee Urkers van 19 en 23 jaar aan voor een poging tot het stelen van een bromfiets. Getuigen hadden gezien hoe de twee verdachten een bromfiets bij de Poldertoren probeerden te stelen. De verdachten zijn op het politiebureau gehoord. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt. Ze zijn heengezonden.

LELYSTAD De politie hield zondagavond twee jongens van 13 jaar uit Lelystad aan voor het vernielen van een winkelraam in de Tjalk. Dankzij getuigenverklaringen troffen agenten de jongens in de omgeving aan. De jongens zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Bromfietser gewond
LELYSTAD Een 22-jarige bromfietser (uit Lelystad) raakte zondagavond aan zijn heup gewond toen hij op de Voorstraat (in de richting van de Zwartezeestraat) geen voorrang verleende aan de voor hem van rechts komende auto (van een 23-jarige Lelystedeling) vanaf de Rhonestraat. De bromfietser is per GGD-ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis overgebracht. Zijn bromfiets is voor technisch onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie