Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RBT onderzoekt vermissing Maastrichtenaar

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 27-08-2001 Politiebericht RBT onderzoekt vermissing Maastrichtenaar (H.P. Maandag 27 augustus 2001

Maastricht, rechercheteam onderzoekt vermissing Maastrichtenaar: Vanaf vandaag maandag 27 augustus 2001 is een regionaal recherche bijstandsteam bezig met het opsporen van de 31 jarige Maastrichtenaar Jack Bastiaens, die sedert de nacht van 4 op 5 augustus 2001 in Maastricht vermist wordt.
De Maastrichtenaar wordt sedert de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 augustus vermist na een bezoek aan een kennis woonachtig aan de Majolicastraat in het stadsdeel Pottenberg te Maastricht. Na het bezoek keerde Jack Bastiaens terug naar zijn woning aan het Terracottaplein te Maastricht maar kwam daar niet aan. Sedert de vroege zondagmorgen van 5 augustus 2001 is niets meer van hem vernomen.
Tijdens het ingestelde onderzoek heeft de politie signalen gekregen waaruit geconcludeerd kan worden dat er bij zijn vermissing mogelijk sprake is van een misdrijf naar aanleiding waarvan het rechercheteam werd geformeerd.

Het ongeveer 20 man/vrouw sterke regionale recherche bijstandsteam is vanmorgen maandag 27 augustus 2001 na een briefing van start gegaan met een uitgebreid buurtonderzoek in de omgeving van de woningen aan de Majolicastraat en het Terracottaplein.

Getuigen die beschikken over informatie die opheldering kan verschaffen over de vermissing van Jack Bastiaens kunnen bellen met het onderzoeksteam van de politie in Maastricht te bereiken onder telefoonnummer 0900-8844.

Het signalement van Jack Bastiaens luidt:
groot 1.80 m, fors postuur, kort donker blond haar. Hij ging op de dag van zijn verdwijning gekleed in een blauwe jeansbroek en een wit T-shirt met rode strepen op de borst. Verder droeg hij bruine bergschoenen.
(Een foto van Jack Bastiaens is bij dit persbericht gevoegd)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie