Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Allied Telesyn lanceert PowerBladeTM mediaconversiesysteem

Datum nieuwsfeit: 27-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Allied Telesyn introduceert het PowerBladeTM mediaconversiesysteem.

Amsterdam, 27augustus 2001: Allied Telesyn (www.alliedtelesyn.com) heeft de PowerBlade® op de markt gebracht, een modulair systeem voor mediaconversie, dat gebaseerd is op een chassis. De PowerBlade, die ontworpen is volgens de NEBS-normen, is voorzien van een technologie-onafhankelijke frame/blade architectuur met achttien sleuven, die een brede reeks LAN media-interfaces mogelijk maken. Het product is daardoor bij uitstek geschikt voor de kritieke mediaconversiebehoefte in complexe LAN's en voor installaties van telecommunicatiebedrijven en Internet Service Providers. Omdat het frame van de PowerBlade ruimte biedt aan verschillende technologieën, is de Powerblade een handig hulpmiddel om netwerken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie