Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NRC Handelsblad sluit overeenkomst met M2MATCH

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT


- NRC Handelsblad sluit langdurige samenwerkingsovereenkomst met M2MATCH.
- Vanaf 4 september staat elke week op dinsdag het meest complete overzicht aan te huur staande kantoren, winkels, en bedrijfsruimten in het NRC Handelsblad.

- M2MATCH zet belangrijke volgende stap in het transparanter maken van de commerciële vastgoedmarkt.

Bentveld, 28 augustus 2001, NRC Handelsblad en M2MATCH gaan samenwerken. Met ingang van 4 september 2001 zal wekelijks het actuele vastgoedaanbod in de krant worden gepubliceerd. M2MATCH, een matching service voor huur en verhuur van commercieel vastgoed, presenteert deze sectie elke dinsdag in de krant. Lezers van NRC Handelsblad zullen hierdoor steeds op de hoogte zijn van het actuele huuraanbod van kantoren, winkels en bedrijfsruimte. Hiermee is NRC Handelsblad het eerste en enige landelijke dagblad in Nederland, dat zich met regelmaat gaat richten op de commerciële vastgoedmarkt.

"NRC is deze belangrijke samenwerking aangegaan om haar lezers meer informatie over kantoorruimte, winkels, en bedrijfsruimten te kunnen bieden. Dit is informatie die perfect aansluit bij de wensen van onze lezers, waaronder velen die mee beslissen als het om een nieuw kantoor gaat. Omdat niemand anders in Nederland een compleet overzicht van het vastgoedaanbod heeft, biedt deze nieuwe service onze krant een competitief voordeel ten opzichte van andere grote Nederlandse dagbladen" aldus Dick Keeven, Adjunct Directeur bij PCM, de uitgever van NRC Handelsblad.

Elias Woudenberg, CEO van M2MATCH voegt daaraan toe: "Het publiceren van het aanbod aan kantoor-, winkel-, en bedrijfsruimte in het NRC Handelsblad is een logische en belangrijke volgende stap in de M2MATCH strategie om de commerciële vastgoedmarkt in Nederland transparanter te maken. Dit maakt het zoeken naar ruimte sneller en efficiënter. Internet was de eerste stap; de volgende stap is de publicatie van M2MATCH listings in de krant. In de nabije toekomst volgen nog andere stappen."

Sinds de lancering van het vernieuwde economiekatern E, dit voorjaar besteedt NRC Handelsblad ruim aandacht aan ontwikkelingen in de bouw- en baggersector, waaronder de commerciële vastgoedmarkt.

Het gaat om een langdurige overeenkomst, die verhuurders en makelaars, die via www.M2MATCH.nl hun beschikbare ruimtes aanbieden, in staat stelt dat aanbod automatisch door te plaatsen in NRC Handelsblad.

M2MATCH is een matching service die vraag en aanbod voor huur en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten bij elkaar brengt. M2MATCH exploiteert hiervoor een website, www.M2MATCH.nl, waar potentiële huurders gratis in het gehele aanbod kunnen zoeken. M2MATCH toont potentiële zoekers naar bedrijfsonroerend goed de best passende panden en verschaft daarover gedetailleerde informatie. Bij interesse kan de zoeker direct contact opnemen met de aanbieder, zonder verdere tussenkomst van M2MATCH. Binnenkort zal de matching service ook via telefoon, fax en e-mail bereikbaar zijn, zodat M2MATCH overal en altijd bereikbaar is. De overeenkomst met NRC Handelsblad is een belangrijke stap in deze strategie.

M2MATCH is een initiatief van Achmea, Ahold Vastgoed, ING Vastgoed, Kantoren Fonds Nederland, Redevco Benelux, Uni-Invest, VastNed O&I, VastNed Retail, Altera Vastgoed, Delta Lloyd Vastgoed, Fortis Vastgoed, Mn-Services, Multi Vastgoed, Nieuwe Steen Investments, Relan Pensioen, Rodamco Nederland en SFB Vastgoed. Gezamenlijk ontwikkelen en beheren deze partijen circa 12 miljoen m2 commercieel vastgoed in Nederland, met een waarde van meer dan EUR 20 miljard, hetgeen ongeveer 80% van het institutionele vastgoed in Nederland vertegenwoordigt.

Voor vragen kunt u terecht bij:

www.M2MATCH.nl

De contactpersonen bij M2MATCH zijn:

Prof.dr. Piet Eichholtz, Directeur onderzoek, GSM 06-55826834 Elias Woudenberg, Algemeen Directeur, GSM 06-29005859

M2MATCH
Groot Bentveld 7
2116 TE Bentveld
tel: 023 5444183
fax: 023 5101031
(info@m2match.nl)

De contactpersonen bij het NRC Handelsblad zijn:

Bert van Trirum, PCM Landelijke Dagbladen, GSM: 06- 55783225 Mark Zwijnenburg, Titel Manager, NRC Handelsblad, Tel: 010 - 4066636

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie