Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersongeval met letsel in Schaijk

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 28-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de kruising Rijksweg - Zeelandsedreef Schutsboomstraat in Schaijk is maandagmorgen rond 10.30 uur een 45 jarige motorrijder uit Delft gewond geraakt. Een 73 jarige automobilist uit Oss wilde vanaf de Zeelandsedreeg linksaf de Rijksweg oprijden. Hierbij zag hij waarschijnlijk de motorrijder die vanaf de Schutsboomstraat de kruising opreed over het hoofd. Het slachtoffer is met ernstig beenletsel en hoofdletsel naar het ziekenhuis in Oss gebracht.

ZAKKENROLLER ACTIEF

Op de kermis in Zeeland is maandagavond een inwoner van Zeeland bestolen. In de drukte zag een onbekende kans de portemonnee uit de broekzak van het slachtoffer te halen. In de portemonnee zat een geldbedrag van ruim f. 100,- en persoonlijke papieren.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Gemertseweg in Boekel controleerde het team verkeershandhaving de snelheid van 760 passerende voertuigen. 11 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 109 km/u was waar 80 km/u mag. Op de Peelweg in Zeeland zijn maandagavond 22 bestuurders bekeurd die te hard reden. De controle is gehouden met behulp van de lasergun. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 145 km/u. waar 80 km/u. mag. Het rijbewijs van deze bestuurder, een 38 jarige man uit Handel, is ingevorderd. Aan de van Duerenlaan in Uden zijn dinsdagmorgen 12 bestuurders bekeurd. 261 voertuigen passeerden de radarwagen. De hoogste snelheid bedroeg 67 km/u waar 50 km/u mag. 8 bestuurders zijn direct staande gehouden.

ALCOHOL

Een 43 jarige man uit Veghel is maandagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Leest in Veghel. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 4 uren en een proces-verbaal. Het rijbewijs is ingevorderd omdat de man al meerdere keren was bekeurd voor rijden onder invloed.

DIEFSTAL AUTO

In Erp is in de nacht van maandag op dinsdag een bedrijfsauto gestolen. De auto, een Mercedes, kenteken VN-38-TR, stond geparkeerd aan de Bussele.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie