Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting gedeelte Haansberg Etten-Leur voor werkzaamheden

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Afsluiting gedeelte Haansberg

Vanaf dinsdag 28 augustus aanstaande is het gedeelte Haansberg, vanaf de Goorstraat tot en met kruispunt Haansberg-Sander, wegens reconstructie-werkzaamheden afgesloten. Dit betekent dat het doorgaande verkeer Haansberg-Sander vv. is gestremd. Naar verwachting duurt dit werk aan de Haansberg tot eind september. Het kruispunt Goorstraat-Haansberg blijft voorlopig nog wel open.

Tijdens de afsluiting wordt het verkeer naar de Haansberg omgeleid via de Bankenstraat. Deze omleidingsroute is met borden aangegeven. De aanliggende bedrijven en woningen blijven zo veel als mogelijk bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden kunnen de panden echter tijdelijk moeilijk of niet bereikbaar zijn. De geplande ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie