Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Rivierenland: man aangehouden voor vernielen auto

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie RivierenlandDinsdag, 28 augustus 2001* Dagoverzicht

Man aangehouden wegens verdenking van vernieling auto ZETTEN - Gisteren is rond 12.45 uur een 38-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden in Zetten. De man werd verdacht van het vernielen van een auto die geparkeerd stond bij de Heldringstichting, waar de man even tevoren een gesprek had gevoerd. Bovendien reed hij in een auto en was hij niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.

De man is na verhoor heengezonden.

Vechtpartij in Elst
ELST - Gisterenavond rond 19.15 uur kwam er een melding binnen van een vechtpartij in Elst achter een woning in de Louise de Coligny straat. Ter plaatse troffen de collega's twee mannen aan die om privé-redenen met elkaar op de vuist waren gegaan. Het betrof een 26-jarige inwoner van Driel en een 24-jarige inwoner van Echteld. Deze laatste was, als gevolg van eerder die dag genomen medicijnen, in een diepe slaap gevallen op straat na de vechtpartij. De man is voor de zekerheid naar het Rijnstate ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Man aangehouden wegens rijden onder invloed DUIVEN - Een 59-jarige man uit Velp reed omstreeks 15.20 uur met zijn bestelauto vanaf de Rivierweg de Nieuwgraaf in Duiven op. Bij controle bleek dat de man alcoholhoudende drank gedronken had. De man is aangehouden. Aan het bureau bleek dat hij 415 microgram alcoholdamp per liter uitgeademde lucht in het ademanalyseapparaat blies.
(= 0,9545 0/00) De man kreeg een rijverbod van 3 uur en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Twee aangiftes mishandeling kermis in Gendt GENDT - Twee kermisgangers, een 20-jarige inwoner van Angeren en een 16-jarige jongen uit Gendt, hebben gisteren in de loop van de middag aangifte gedaan van mishandeling. In beide gevallen gaat het om twee kermisvierders uit Gendt die 'iets' te vereffenen hadden. De onenigheid werd beperkt tot een enkele droge klap. De slachtoffers meldden zich de volgende dag.
Drie woninginbraken door vermoedelijk zelfde daders

In Huissen in de Gochsestraat de Driegaardsestraat en in Angeren in de Iepenstraat is - waarschijnlijk zondagmiddag - in drie woningen ingebroken. De werkwijzen lijken zo op elkaar dat alle drie de inbraken vermoedelijk door dezelfde daders zijn gepleegd. De daders hebben op een nette manier gewerkt. In alle gevallen zijn sieraden en geld buitgemaakt.
Buurtonderzoek heeft tot nu toe niets opgeleverd. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie