Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrije Akademie Delft start Musical Selectieklas

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Datum
28 augustus 2001

Westvest 9, 2611 AX Delft
Postbus 2804, 2601 CV Delft
Telefoon (015) 260 2840
Fax (015) 260 2841

MUSICAL SELECTIEKLAS BIJ VRIJE AKADEMIE DELFT

In het nieuwe cursusjaar start de Vrije Akademie Delft start met de musical selectieklas. Deze cursus is voor gevorderde jongeren van 16 jaar en ouder die al een aantal musicals hebben gemaakt en voor volwassen met enige ervaring. Van de volwassenen wordt verwacht dat ze al ervaring hebben in bijvoorbeeld dans, zang of theater en aan een productie hebben deelgenomen. In deze cursus wordt aandacht besteed aan alle drie de disciplines. Er wordt gezongen, gedanst en toneel gespeeld. Op elk gebied worden de vaardigheden verder uitgebreid met behulp van klassiekers uit het musicalrepertoire. In de tweede helft van de cursus wordt gewerkt aan een MONTAGEVOORSTELLING op basis van een thema waarin zang, dans en theateronderdelen worden samengevoegd tot een kleine voorstelling. De cursus wordt gehouden op zaterdag van 13.30-16.40 uur en start op zaterdag 29 september. De cursus kost f 592,-.
Als er veel belangstelling is voor deze cursus kan een auditie onderdeel van de selectie uitmaken.
Voor informatie en inschrijvingen kun je terecht bij de receptie van de Vrije Akademie Delft, Westvest 9 in Delft, telefoon 015-2602840.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie