Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: vekeerscontroles

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 28-08-2001
Mediabericht 28 augustus (12.10 uur)

REGIO Verkeerscontroles

MEIJEL - Als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug, die tenminste tot 01 november a.s. zal duren, zijn er door Rijkswaterstaat verschillende omleidingsroutes aangegeven. Deze routes worden door de politie extra gecontroleerd, met name omdat ze door woonkernen gaan. Naast snelheidscontrles wordt streng gelet op gesloten verklaringen, eenrichtingsverkeer en inhaalverboden in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy.

OSPEL - In het kader van het verkeersproject Samen minder zijn maandagmiddag op de Meijelsedijk door de politie weer controles gehouden. Van de 371 gecontroleerde voertuigen reden 24 bestuurders te hard. De snelheid terplaatse is gesteld op 80 km/u en de hoogste gemeten snelheid bedroeg 115 km/u.

HEEL Verkeersletsel

Heel Bij een aanrijding tussen twee personenautos moest een van de bestuurders maandagmiddag door de brandweer uit het wrak van zijn wagen gehaald worden. De 29-jarige bestuurder uit Ittervoort werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond. De aanrijding ontstond omstreeks 17.30 uur op de kruising van de Dorpsstraat met een uitrit van een bedrijf. De 37-jarige bestuurder uit Buggenum van een personenauto reed vanaf de uitrit van het bedrijfsterrein de Dorpsstraat op en verleende daarbij geen voorrang aan de automobilist uit Ittervoort. Een frontale botsing was het gevolg, waarbij de bestuurder uit Ittervoort gewond raakte.

VENRAY Inbraak in winkel

Venray Afgelopen nacht hebben onbekenden bij een inbraak in een winkel aan de Kruidenlaan een aantal goederen weggehaald. De inbraak wedr vanmorgen om 06.10 uur door een krantenjongen gemeld. De daders hebben een ruit vernield en een poging gedaan de voorraad sigaretten weg te halen. De opslagkast was echter bestand tegen het geweld van de inbrekers. Die namen wel een onbekende hoeveelheid videocassettes en printpatronen weg. Een schadebedrag kon nog niet worden aangegeven.

BEEGDEN Inbreker aangehouden

Beegden - De politie heeft afgelopen nacht op heterdaad een inbreker aangehouden bij een bedrijf aan het Beegderveld. De man, een 33-jarige inwoner van Thorn, werd door een langsrijdende patrouille gesignaleerd terwijl hij bezig was stukken plaatwerk in zijn auto te laden. Hij had een hoeveelheid metalen platen vanaf het bedrijfsterrein verzameld en naast zijn auto klaargelegd. Op het moment dat de politiemensen de man troffen had hij al een aantal platen op de achterbank en in de kofferruimte van zijn auto. De politie heeft de man overgebracht naar het bureau in Roermond en maakt proces-verbaal tegen hem op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie