Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Soete Aarde Zoetermeer weer open

Datum nieuwsfeit: 28-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

De Soete Aarde weer open vanaf dinsdag 28 augustus a.s.

Centrum voor natuur en milieu, De Soete Aarde, is vanaf dinsdag 28 augustus a.s. tijdens de openingsuren
weer open. In het centrum kunt u terecht voor informatie over natuur en milieu.
Er is een groot aanbod aan documentatie. Zo zijn er boeken, tijdschriften, folders en CD-rom's die
kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van informatie bij het maken van een werkstuk of een spreekbeurt. Er zijn ook folders die u kunt meenemen.
Verder is er een kleine milieuwinkel waar u artikelen kunt kopen van enkele natuur- en milieuorganisaties zoals het IVN. De Soete Aarde werkt samen met natuur- en milieuorganisaties in Zoetermeer. De lezingen, cursussen en excursies van deze organisaties worden per kwartaal vermeld in een natuur- en milieuagenda. Deze agenda is verkrijgbaar bij De Soete Aarde, maar ook bij de bibliotheken, de wijkposten, de VVV en bezoekerscentrum Het Westpunt, dat gelegen is tegenover de natuurtuin Westerpark.

U vindt De Soete Aarde aan de Van Leeuwenhoeklaan 15a in Zoetermeer. De ingang van het centrum is gelegen aan de J.L. van Rijweg. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Op zondag, maandag en zaterdag is het centrum gesloten. Voor meer informatie kunt u bellen naar De Soete Aarde, telefoon (079) 346 9012.Gemeente Zoetermeer © August 2001


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie