Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek Koningin aan gezondheidscentrum in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

29/08/01 Werkbezoek Koningin en minister Borst aan gezondheidscentrum in Eindhoven

Hare Majesteit de Koningin heeft woensdag 29 augustus 2001 een werkbezoek gebracht aan Gezondheidscentrum Orion te Eindhoven. Zij werd hierbij vergezeld door dr. E. Borst, Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

In het centrum, gelegen in de wijk Woensel, werken huisartsen, praktijkassistenten, fysiotherapeuten, apothekers, apothekersassistenten, een diëtist en een logopedist. Ze werken onder één dak samen met maatschappelijk werkers, wijkverpleegkundigen en een prikpost van het Diagnostisch Centrum Eindhoven. Een centrummanager coördineert de verschillende beroepsgroepen. Het gezondheidscentrum is een eerstelijns voorziening wat betekent ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie