Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen verdere besprekingen KLM technische dienst en UTC

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/046
GEEN VERDERE BESPREKINGEN
KLM TECHNISCHE DIENST EN UTC

AMSTELVEEN, 29 augustus 2001 De KLM Technische Dienst en United Technologies Corp. (UTC) hebben besloten niet verder te gaan met hun besprekingen voor nose-to-tail-samenwerking. Partijen zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat hun doelstellingen te ver uit elkaar liggen.

UTC-dochter Hamilton Sundstrand en de KLM Technische Dienst hebben sinds oktober 1999 een joint-venture op het gebied van onderhoud van pneumatische systemen. UTC en KLM maakten in maart 2000 hun intentie bekend tot verdergaande samenwerking in het totale onderhoudsproces van vliegtuigen, inclusief motoren en componenten.

Het bovenstaande heeft geen invloed op de bestaande samenwerking met Hamilton Sundstrand. De leiding van de KLM Technische Dienst zal, in overleg met de KLM-directie, bezien welke opties er voor de TD op termijn zijn.

AMS/DR/BK

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie