Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DSM kiest webMethods voor integratieplatform

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DSM kiest webMethods om ondernemingsbreed integratieplatform te leveren

Amsterdam - 29 augustus 2001 - webMethods (Nasdaq: WEBM), een toonaangevend leverancier van integratiesoftware, maakt bekend dat DSM, een internationaal concern dat actief is in life science-producten, hoogwaardige materialen, kunststoffen en chemie, webMethods heeft gekozen om een ondernemingsbreed integratieplatform te leveren als onderdeel van de e-businessinfrastructuur van het bedrijf. DSM zal het webMethods-integratieplatform zowel extern gebruiken, om verbinding te maken met klanten, leveranciers en elektronische marktplaatsen zoals Elemica, als intern, om haar ERP- en andere back-end-systemen te integreren. Accenture (NYSE: ACN), dat reeds een rol speelde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie