Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis vliegen met vernieuwde klantenkaart van de Bijenkorf

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Bron: Vendex KBB NV
Zoek soortgelijke berichten
Vendex KBB NV

10 augustus 2001
Gratis vliegen met vernieuwde klantenkaart van de Bijenkorf De Bijenkorf lanceert 29 augustus a.s. een vernieuwd loyaliteitsprogramma, waaraan een groot aantal voordelen is gekoppeld. De huidige Vaste Klant Kaart gaat BIJcard heten en biedt de houders naast de reeds bestaande voordelen en aanbiedingen onder meer de mogelijkheid te sparen voor gratis KLM-tickets. Andere vernieuwingen in het loyaliteitsprogramma zijn 10% korting op topmerken cosmetica en persoonlijke aanbiedingen die op de individuele interesse van de kaarthouder zijn afgestemd. De BIJcard is betaalkaart, voordeelkaart, abonneekaart, clubkaart en toegangskaart inéén. Naast het sparen voor gratis tickets, korting op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie