Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W besluiten Soest

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

B&W besluiten week 35

Berichten n.a.v. B&W-beslissingen 28 augustus 2001

Tarief particulier gebruik atletiekbaan
Wilt u als particulier gebruikmaken van de atletiekbaan in Soest, dan betaalt u 80 gulden per uur. De kleedaccommodatie staat dan ook tot uw beschikking. Het uurtarief wordt jaarlijks verhoogd met het dan geldende prijsindexcijfer.

Paardenbak, longeerbak en verharding zonder vergunning Op een perceel nabij de Hooiweg zijn zonder vergunning een paardenbak, longeerbak en verharding gerealiseerd. De gemeente is niet van plan alsnog de vergunningen te verlenen, omdat de activiteiten in strijd zijn met het bestemmingsplan. De eigenaar wordt verzocht het perceel in oude staat terug te brengen.

Subsidie voor cultureel evenement Soesterberg
De commissie Thomasvaer & Pieternel ontvangt een subsidie van 700 gulden voor een cultureel evenement in Soesterberg. Het bedrag komt ten laste van het budget Stimulering culturele activiteiten 2001.

Vergunning voor bouwen woonhuis 1e Heezerlaantje 48 De gemeente Soest verleent met een vrijstellingsprocedure een bouwvergunning voor het bouwen van een woonhuis met berging op het perceel 1e Heezerlaantje 48 te Soest. De ingediende zienswijzen zijn om verschillende redenen ongegrond verklaard.

Bouwen nieuw woonhuis Duinweg 8
Het gemeentebestuur gaat akkoord met de vrijstellingsprocedure Wet Ruimtelijke Ordening 19 lid 2 voor het bouwen van een nieuw woonhuis aan de Duinweg 8 te Soest. Een vrijstellingsprocedure is nodig, omdat het bouwvlak van de nieuwe woning wordt overschreden. Het oude huis en de garage worden gesloopt.

Laatst bijgewerkt: 29.08.01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie