Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepveld geruimd met behulp van luchtfoto in Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 29-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

HENNEPVELD GERUIMD

Vanochtend heeft de politie op een perceel nabij de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch een hennepveld geruimd. Via eerder genomen luchtfoto`s kreeg de politie kennis van het veld, dat op enige afstand van de openbare weg was gelegen. In twee schuurtjes nabij het veld zijn ook twee in bedrijfzijnde hennepkwekerijen aangetroffen. Het ging om een aantal van een duizendtal planten, die ter vernietiging zijn afgevoerd. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

GAATJESBOORDER ACTIEF

Vannacht is een gaatjesboorder op de Maaspoort actief geweest. In een raam van een huis aan de Oudoverstede waren twee gaatjes geboord, uit de kamer verdween een GSM, een digitale camera en een fototoestel. Ook in het benedenraam van een huis aan de Jufvrouwenpolder zijn gaatjes geboord, maar is men niet binnengeweest, waarschijnlijk omdat de honden in huis aansloegen.

JONGEN MISHANDELD

Een 20-jarige Vughtenaar is vanmiddag op de Vlijmenseweg door een paar jongens van zijn fiets getrapt. Ook werd er op hem ingeslagen en geschopt. De jongen deed meteen aangifte bij de politie. Hij hield pijnlijke ribben aan het incident over.

BRAND

In een slaapkamer van een huis aan de Eerste Hambaken heeft vanmiddag een klein brandje gewoed. Waarschijnlijk is de brand ontstaan door een sigaret. De bewoonster kon een en ander zelf met een paar emmers water blussen. De brandweer kwam nog ter plaatse, de schade bedraagt zo`n f 15.000,-.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Vanochtend is een 10-jarige jongen op de Romperstebaan door een bromfietser aangereden. De jongen wilde net afslaan naar het Jeroen Boschcollege, toen hij vanachteren werd aangereden. Hierbij kwam de jongen ten val, en hield er schaafwonden aan over. De bromfietser reed door. Ook op de Zandzuiderstraat is gisterenmiddag een fietster van achteren door een brommer aangereden. Het 13-jarige meisje fietste met haar vriendin over de weg toen een inhalende bromfietser tegen haar stuur kwam. Beide meisjes vielen op de grond, de bromfietser keek nog wel om maar reed door. De meisjes hielden er schaafwonden aan over.

INBRAAK BEDRIJF

Uit een bedrijf aan de Amerikastraat is dinsdagavond een onbekende hoeveelheid kleding gestolen. Men had twee raampjes geforceerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie