Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Super Voices zoekt 800 stemmen voor live-CD Mensen in Nood

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MULTI MIX MUSIC

Super Voices zoekt nog 800 stemmen voor live-CD Mensen in Nood

Grootste vocale popgroep ter wereld zoekt nog 800 stemmen voor live-CD Mensen in Nood.

De zesde editie van Super Voices staat voor de deur. Zo'n 3.000 mensen die graag popmuziek zingen, nemen op zaterdag 29 september 2001 in Apeldoorn een live-cd op voor het goede doel; dit jaar gaat de opbrengst van de cd naar Mensen in Nood. De deelnemers worden begeleid door Debbie (Sister) Sledge, Wolter Kroes en Arno Kolenbrander, die belangeloos meewerken aan het evenement.

Wat is Super Voices?

Super Voices is een jaarlijks evenement waarbij de grootste vocale popgroep ter wereld bijeen komt. Eerder stond het evenement al in Ahoy' Rotterdam. Dit jaar wordt het leukste zangfeest van Nederland gehouden in de Americahal in Apeldoorn. Geoefende zangers, mensen die af en toe zingen of mensen die zelfs nog nooit hebben gezongen kunnen meedoen. Met behulp van de zangoefenmethode Singergy krijgt iedereen het zingen in korte tijd onder de knie. Thuis wordt geoefend met speciale cd's; op 29 september wordt nog eens de hele dag gerepeteerd, waarna het avondconcert volgt. Van het concert wordt een live-cd gemaakt, die wordt verkocht. De opbrengst daarvan gaat naar Mensen in Nood. De deelnemers ontvangen de cd gratis.

Ook dit jaar is het repertoire weer heel divers. Op het programma staan 12 beroemde popsongs, waaronder 'Living on a prayer' van Bon Jovi, 'I can't explain' van K-otic, 'Boogie Wonderland' van Earth, Wind & Fire en een medley van de Zeeuwse groep Blof. Verder beleeft het speciaal voor Mensen in Nood geschreven nummer 'World of magic' zijn wereldpremière.

Wat maakt Super Voices zo bijzonder?

Tijdens het evenement is iedere deelnemer voor één dag een Ster. Maar ook de artiesten die meedoen zorgen voor spektakel. Zo zingen Debbie Sledge en Arno Kolenbrander een uniek duet. Zij kruipen in de huid van K-otic en zingen samen met Super Voices hun versie van de hit 'I can't explain'. Wolter Kroes neemt de leadvocals van de themasong 'World of Magic' voor zijn rekening.

Hoeveel mensen kunnen er nog meedoen?

Op dit moment hebben zich ruim 2.200 mensen opgegeven voor Super Voices 2001. Zij zijn inmiddels al druk aan het oefenen met hun persoonlijke oefen-cd's. Er is nog plaats voor zo'n 800 mensen die graag zingen. Inschrijven of informatie aanvragen kan via internet: www.zing.nl of het informatienummer: 0172 - 58 68 40. Via dit telefoonnummer zijn ook publiekskaarten verkrijgbaar.


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie