Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-08-2001
Mediabericht 29 augustus 2001 (11.30 uur)

WEERT - Zoon aangehouden na bedreiging moeder

WEERT De politie heeft gisterenavond rond zes uur een 17-jarige jongen uit Weert aangehouden, nadat hij in bijzijn van twee agenten zijn moeder wilde slaan. De politie kwam ter plaatse na een melding, dat de jongen zijn ouders met de dood bedreigde. Toen de agenten in de woning op de jongen inpraatten, ontstond opnieuw ruzie tussen de jongen en zijn moeder, waarop hij haar met een stoel wilde slaan. De politie greep daarop in en heeft de verdachte overmeesterd, aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachte was al eerder in aanraking geweest met politie en justitie en zat in een Jeugdzorgtraject. WEERT Schennispleger

WEERT De politie is op zoek naar een schennispleger, die dinsdagmiddag een 62-jarige vrouw lastig viel op de Heltenbosdijk. De vrouw die op haar fiets van Stramproy richting Weert reed, werd ingehaald door een man in een auto die even verder stopte, uitstapte en zijn broek liet zakken. De man zei niets en de vrouw ging er snel vandoor. Het signalement van de man: ongeveer 30 a 40 jaar, 1.75 meter lang, normaal postuur en kort haar.
BAARLO Schennispleger

BAARLO Twee meisjes van 16 jaar uit Venlo zijn gisterenmiddag rond half drie in de Meeren bij Baarlo lastig gevallen door een man. De meisjes zagen dat hij zich onzedelijk betastte, terwijl hij langzaam voorbij reed in een luxe donkerkleurige personenauto. De man deed dit ter hoogte van de voetbalvelden van Baarlo, waarna hij richting Helden wegreed.
VENRAY Man aangehouden na bedreiging

VENRAY De politie heeft dinsdag een 34-jarige man uit Venray aangehouden, nadat hij in de Bazuinstraat een 24-jarige man met een mes had bedreigd. Deze man had commentaar gegeven op zijn gevaarlijke rijgedrag. Dit schoot in het verkeerde keelgat, waarop de man een mes liet zien, zonder uit de auto te stappen. Na de bedreiging, ging de man er in zijn auto vandoor. Later die dag meldde de verdachte zich bij het politiebureau in Venray. De politie heeft het mes in beslag genomen en proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie