Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 29-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Inspraak
Op de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer wordt momenteel het bestemmingsplan I Eindhoven binnen de ring voorbereid. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op dat gedeelte van het bedrijventerrein de Kade dat wordt omsloten door de Kanaaldijk Noord, Jeroen Boschlaan, Ruysdaelbaan en Tenierslaan en beoogt mede de huisvesting van een dagopvang van chronisch drugs- en alcoholverslaafden mogelijk te maken.
Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt tijdens openingstijden tot en met 26 september 2001 ter inzage bij de sector Bouw- en Woningtoezicht op de 4e etage van het gebouw Technische Diensten en op het Stadsdeelkantoor Tongelre aan de Generaal Bothastraat. Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 26 september 2001 schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven. Ontvangen meningen zullen worden betrokken bij de besluitvorming door het college van burgemeester en wethouders. Burgemeester en wethouders zijn voornemens met toepassing van artikel 19, lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van de bestemmingsplannen Eindhoven binnen de Ring ten behoeve van de realisering van nieuwbouw van:

* een supermarkt met bovenwoningen aan de Boschdijk;
* een kantoorgebouw aan de Willemstraat 102.
In dit kader ligt het definitief ontwerp van 30 augustus 2001 tot en met 26 september 2001 op werkdagen tijdens kantooruren bij de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, Sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten, Frederik van Eedenplein 1 (4e etage) voor eenieder ter inzage ten behoeve van de inspraak. Gedurende deze periode kunnen ingezeten en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen tot en met 26 september schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie