Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startbijeenkomst Bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alkmaar


Persberichten

Alkmaar, 27 augustus 2001

Startbijeenkomst Bedrijfsverzamelgebouw Noord-Kennemerland

Op donderdag 30 augustus 2001, van 13.30 tot 17.00 uur, vindt de startbijeenkomst Bedrijfsverzamelgebouw Noord-Kennemerland plaats. Het doel van de bijeenkomst is om geïnteresseerde bedrijven of organisaties, zowel publiek als privaat, bij de ontwikkeling van het Bedrijfsverzamelgebouw te betrekken. Door de gemeenten in de regio Noord-Kennemerland, het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) en het toekomstige UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen, WW en WAO) is gewerkt aan een Plan van Aanpak voor het Bedrijfsverzamelgebouw. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidie van F 50.000,- gegeven. Tijdens de startbijeenkomst zullen de eerste bevindingen worden belicht.

`Wanneer we erin slagen nog meer samen te werken dan nu al het geval is, dan mogen we ervan uitgaan dat werkzoekenden en het bedrijfsleven elkaar nóg sneller zullen vinden', aldus wethouder C.G. van Vliet (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan de orde komen zijn:
* Wat is de bedoeling van een Bedrijfsverzamelgebouw en wie kunnen eraan meedoen?

* Wat is de stand van zaken met betrekking tot het Bedrijfsverzamelgebouw Noord-Kennemerland?

* Met welke dienstverlening en met welke partners kan het Bedrijfsverzamelgebouw Noord-Kennemerland verder ontwikkeld worden?

Landelijk wordt gestimuleerd dat gemeenten samen met het Centrum voor Werk en Inkomen en het toekomstige UWV de dienstverlening zoveel mogelijk gezamenlijk aanbieden in een zogenaamd Bedrijfsverzamelgebouw. De gemeenten in de regio Noord-Kennemerland, het CWI en het UWV hebben besloten het initiatief tot oprichting van een Bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar te nemen.

Er is inmiddels een groot aantal aanmeldingen binnen. Geïnteresseerde bedrijven of organisaties, zowel publiek als privaat, kunnen hun belangstelling om deel te nemen aan de startbijeenkomst en/of aan het Bedrijfsverzamelgebouw kenbaar maken aan:

Gemeente Alkmaar
T.a.v. mevrouw W. Driessen
Postbus 53
1800 BC Alkmaar

De bijeenkomst vindt plaats in `t Oude Hof, Eeuwigelaan 1 te Bergen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie