Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie over economische ontwikkeling Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Internationale conferentie diversiteit in economisch perspectief

Het programma Veelkleurige Stad van de gemeente Rotterdam houdt 30 en 31 augustus de internationale conferentie 'Diversiteit in Economisch Perspectief', over strategie, beleid en praktijk van diversiteit in het bedrijfsleven. Met deze conferentie wil de gemeente Rotterdam invulling geven aan haar visie dat de diversiteit van de samenleving benut kan worden voor de economische ontwikkeling van de stad.

Nederland vertegenwoordigt steeds meer verscheidenheid in culturen en leefstijlen die in toenemende mate wordt ontdekt door het bedrijfsleven. De diversiteit van de samenleving is een economische bron. Bedrijven en organisaties spelen steeds meer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie