Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campagne 'Rijd niet onnodig links' van start

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Campagne Rijd niet onnodig links start 30 augustus Er is inmiddels al aardig wat voorpubliciteit in de kranten over geweest, maar nu is het officieel: de campagne Rijd niet onnodig links die het Verbond samen met het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft ontwikkeld, wordt op 30 augustus tijdens een persbijeenkomst in Nieuwspoort gepresenteerd door minister Netelenbos en Verbondsdirecteur Fischer.

De campagne bestaat uit drie verschillende attentieborden langs de snelwegen en speciale radiospotjes. De attentieborden zijn getekend door de bekende striptekenaar Hein de Kort en zullen ongetwijfeld de aandacht van de weggebruikers trekken. De afbeeldingen zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie