Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe commandant brandweer Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch


Nieuwe commandant brandweer

do 30 augustus 2001

Het college van burgemeester en wethouders en het dagelijks bestuur van de Regionale Brandweer Noordoost Noord Brabant hebben mr. G. Kasander benoemd tot commandant van de Bossche brandweer en tot commandant van de Regionale Brandweer. Zoals bekend is eind vorig jaar besloten tot een gecombineerde functie. Met de benoeming van de heer Kasander wordt de stedelijke én regionale brandweerorganisatie versterkt met een ervaren manager met een brede visie op de hulpverlening.

Mr. G. Kasander is geboren op 17 juli 1947 en afgestudeerd in de Vrije Rechtswetenschappen. Betrokkene beschikt over ruim dertig jaar werkervaring in uiteenlopende functies bij de gemeentelijke overheid. Zo is hij vijf jaar secretaris geweest van de gemeente Gorinchem. Sinds het begin van de jaren 90 is betrokkene werkzaam als zelfstandig adviseur. Ook vervult hij docentschappen op het gebied van gemeenterecht, bestuursrecht en bestuurskunde bij diverse HBO instellingen. De heer Kasander start begin december in zijn nieuwe functie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie