Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 30-08-2001
Mediaberichten 30 augustus (11.50 uur)

VENLO Drugsaanhouding

VENLO De politie heeft woensdagmiddag op de Prinsenstraat een 39-jarige man uit het Duitse Mönchengladbach aangehouden op verdenking van overtreding van de opiumwet. Bij controle bleek de man 15 gram cocaïne bij zich te hebben. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. De verdovende middelen werden in beslag genomen. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt. Hij had geen legitimatiebewijs bij zich en werd in vreemdelingenbewaring gesteld. Hij zal donderdag worden overgedragen aan de Duitse autoriteiten.

VENLO Aanhouding

VENLO De politie heeft woensdagmorgen rond 01.00 uur een 29-jarige man uit Venlo aangehouden op de Maagdenbergweg nadat hij politieagenten had beledigd en in hun richting had gespuugd. De politie was ter plaatse naar aanleiding van een ruzie tussen de verdachte en een 19-jarige man uit Blerick waarin door de politie werd bemiddeld. De man werd meegenomen naar het bureau waar hij voor verder verhoor werd ingesloten. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie