Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandacht voor vrijwilligerswerk Wijk bij Duurstede

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Aandacht voor vrijwilligerswerk

Dit jaar is het internationale jaar van de vrijwilligers, zoals u wellicht weet. De gemeente Wijk bij Duurstede beseft dat er hier binnen de gemeente enorm veel organisaties en instellingen actief zijn met inzet van honderden vrijwilligers. Het vrijwilligersbestand is een aandachtspunt. Alle vrijwilligersorganisaties daarom zijn per brief uitgenodigd voor een werkconferentie, die de gemeente op 31 oktober a.s. organiseert. Tijdens deze conferentie kunnen deze organisaties de gemeente o.a. kenbaar maken op welke wijze zij ondersteuning kunnen gebruiken bij het werven en behouden van hun vrijwilligersbestand. Heeft uw organisatie deze brief niet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie