Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stappenplan hoger beveiligingsniveau InfoSecure

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

InfoSecure biedt risico-analyse en aanpak bewustwording Stappenplan voor hoger beveiligingsniveau

Leusden, 30 augustus 2001 Informatiebeveiligingsbedrijf InfoSecure introduceert een tweetal programma s bestaande uit risicoanalyse en verhoging van bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging. Via een geavanceerd meetinstrument is de organisatie in staat de voortgang te bewaken en de continuïteit van het beveiligingsbewustzijn te waarborgen.

InfoSecure stelt zich ten doel het niveau van informatiebeveiliging te verhogen middels het creëren van bewustzijn over dit onderwerp en het uitvoeren van een risicoanalyse. Beveiligingsincidenten worden vaak veroorzaakt door een gebrek aan bewustzijn. Het tot stand brengen van dit bewustzijn bij management ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie