Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 30-08-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 30-08-2001 Politieberichten district Maastricht (H.P. 14.10 uur) Donderdag 30 augustus 2001

Maastricht, snor- en bromfietscontrole:
Vanmorgen donderdag 30 september 2001 heeft in Maastricht West en snor- en bromfietscontrole plaatsgevonden. Er werden 30 processen-verbaal opgemaakt.
Vanmorgen tussen 07.30 en 10.00 uur vond in Maastricht West een verkeerscontrole plaats met name gericht op snor- en bromfietsen. In het totaal werden 52 snor- en bromfietsen aan een uitgebreide controle onderworpen. Motorrijders van de politie surveilleerden in de ruime omgeving van de Noorderbrug / Boschstraat te Maastricht en selecteerden uit het verkeer snor- en bromfietsen die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie