Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruimactie fietswrakken NS-station Houten

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Ruimactie fietswrakken NS-station

dinsdag 28 augustus 2001 - Bron: Gemeente Houten

Op 31 augustus wordt de overlast van buiten de NS-stalling geplaatste fietsen door de gemeente aangepakt. In samenwerking met de regiopolitie worden fietswrakken verwijderd. Fietswrakken zijn fietsen die kennelijk niet meer gebruikt worden omdat ze in een zeer slechte staat verkeren. Denk hierbij aan het ontbreken van essentiële onderdelen, platte banden of ernstige stof- en roestvorming. Deze fietsen vervuilen het straatbeeld visueel en nemen onnodig plaats in de stalling in. Plaats die beter door fietsen van forensen gebruikt kan worden, zodat het wild stallen van fietsen, zogenaamde kwakfietsen, wordt verminderd. Fietsen waarvan niet zeker is of ze nog gebruikt worden zullen enige tijd bewaard worden. Hiermee komt weer wat ruimte in de fietsenstalling voor de mensen die nu hun fiets niet meer in de stalling kunnen zetten. Overigens blijkt uit tellingen dat er voldoende ruimte is in de fietsenstallingen. Met name in de stallingen langs het spoor, bijvoorbeeld achter de bibliotheek en het gemeentehuis is voldoende ruimte om fietsen te kunnen stallen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de centrumcoördinator, de heer G. Wicherson, telefoon 030-6392756.


Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie