Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderstoet gaat bloemencorso Aalsmeer voorop

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Bloemencorso Aalsmeer
Zoek soortgelijke berichten

persbericht (02-06-01)

Opgeven voor kindercorso op 31 augustus:

WIE WIL VERLICHT EN VERSIERD FIETSEN?

Als het 'grote mensen corso' op vrijdagavond 31 augustus om kwart over negen verlicht over het Raadhuisplein rijdt, zal het worden voorafgegaan door een eveneens verlicht kindercorso. De stichting Bloemencorso Aalsmeer stelt bloemen, groen en steekschuim ter beschikking aan vijftig kids in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ze moeten wel hun eigen fiets, driewieler, skelter of zeepkist meenemen. En ze moeten zelf ook zorgen voor verlichting van hun voertuigje, bijvoorbeeld door een lampje of lampionnetje.

Het versieren van de driewielers etcetera zal die vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur in het centrum van Aalsmeer (overdekt) plaatsvinden. Er zullen schragen tafels klaar staan om vrolijke bloemenversieringen op klaar te maken voordat ze aan de fietsen worden bevestigd. Begeleiding bij het bedenken, opmaken en binden wordt geregeld door de stichting Bloemencorso en de scoutinggroep WIOL.

Nadat de kinderen hun eigen voertuigjes hebben versierd, worden die eind van de middag gestald in de nabijheid van het defileerpunt op het Raadhuisplein. Om 20.30 uur wordt de stoet van het kindercorso gevormd, de verlichting ontstoken en om 21.15 uur gaat het kindercorso, voorafgegaan door een muziekkorps, van start langs de tribunes op het Raadhuisplein. Er kunnen maximaal vijftig kinderen meerijden. Dus wie het eerst schrijft, maakt de beste kans om me te doen. De aanmeldingen moeten uiterlijk 20 juli binnen zijn. Lijkt het u of uw kind leuk om aan dat bloemrijke kinderspektakel mee te doen ? Dat kan door een briefje of briefkaartje te sturen aan:

Secretariaat Stichting Bloemencorso Aalsmeer
Postbus 332
1430 AH Aalsmeer.

Daarop moet worden vermeld: naam, adres, leeftijd (4 tot en met 12 jaar) en soort voertuig (fiets, driewieler, zeepkist of skelter). In verband met de bereikbaarheid ook graag een telefoonnummer voor overdag en eentje voor 's avonds.

Afzender:

Arie Buijs, webmaster

Stichting Bloemencorso Aalsmeer
Postbus 332
1430 AH Aalsmeer-NL

telefoon +31(0)297-325100

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie