Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgacom blijft zoeken naar pan-europese consolidatie

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Belgacom
Zoek soortgelijke berichten
Belgacom

31 augustus 2001

Belgacom blijft mogelijkheden onderzoeken
met het oog op pan-europese consolidatie

Eerder vandaag deelden Belgacom en KPN mee dat de fusiegesprekken tussen de twee operatoren werden beëindigd. Belgacom drukt haar waardering uit voor het harde en intense werk dat werd geleverd door beide onderhandelingsteams. De gesprekken waren constructief en open.

In een boodschap aan de medewerkers onderstreepte John J.Goossens, President en CEO van Belgacom, dat het bedrijf blijft geloven in een paneuropese consolidatie onder aanvaardbare voorwaarden. Samen met haar aandeelhouders zal Belgacom dan ook blijven uitkijken naar strategische vormen van samenwerking, voortbouwend op haar solide marktpositie. In dit verband herhaalde John J. Goossens dat
* de Belgacomgroep marktleider blijft in België inzake vaste en mobiele telefonie, en op de Internetmarkt.

* uit de recent meegedeelde semestriële resultaten een sterke groei blijkt van haar mobiele en Internetactiviteiten, alsook van datatransmissie en carrierdiensten.

* de groep een sterke financiële gezondheid behoudt, met een EBITDA marge van 37% en een van de laagste schuldratio's onder de telecomoperatoren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie