Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statistisch jaarboek Uitgerekend Zoetermeer 2001 verschenen

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Uitgerekend Zoetermeer 2001 verschenen

In augustus is wederom een uitgave van Uitgerekend Zoetermeer 2001 verschenen. Dit is het statistisch jaarboek van de gemeente Zoetermeer, samengesteld door de medewerkers van Onderzoek en Statistiek. Hierin zijn diverse statistische gegevens opgenomen over onder andere de bevolking, woningen, onderwijs, politiek, wijkprofielen, verkeer en vervoer, milieu, cultuur, sport en recreatie en politie van Zoetermeer met als peildatum 1 januari 2001.

Een papieren versie van Uitgerekend Zoetermeer 2001 is verkrijgbaar bij de balie Voorlichting in de centrale hal van het Stadhuis, telefoonnummer 079-346 8400. De kosten van deze uitgave bedragen fl 25,-- ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie