Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dubbeldam neemt eerste exemplaar Ruiterpaspoort in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchJeroen Dubbeldam neemt eerste exemplaar Ruiterpaspoort in ontvangst. Vrijdag 31 augustus zal tijdens het CHIO van Rotterdam de officiële introductie plaatsvinden van het FNRS Ruiterpaspoort. Het eerste Ruiterpaspoort zal namens de FNRS door Nikki en Frank La Croix-Huisman, bekend van het TV programma Paradijs op Paarden van SBS6, officieel worden overhandigd aan Olympisch Springkampioen Jeroen Dubbeldam.

De Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS) is de overkoepelende organisatie van gekwalificeerde hippische accommodaties in Nederland. De FNRS stelt zich ten doel hoogwaardige producten en diensten aan te bieden aan haar leden, welke zorgdragen voor een hoogwaardig ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie