Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Adobe Acrobat Approval 5.0 werkt met PDF-formulieren

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nu beschikbaar: Adobe Acrobat Approval 5.0, een hoogwaardige oplossing voor elektronische formulieren binnen grote bedrijfsomgevingen Nieuw lid van Acrobat 5.0-familie stelt organisaties in staat om papier-gebaseerde processen los te laten en over te stappen op kostenefficiënte Adobe PDF-formulieren

Amsterdam, 31 augustus 2001 (Nasdaq: ADBE) - Adobe Systems Incorporated, marktleider op het gebied van Network Publishing, heeft vandaag bekendgemaakt dat Adobe® Acrobat® Approval 5.0 software direct beschikbaar is. Het is een nieuw lid van de Acrobat productfamilie waarmee bedrijven, overheden en solution providers over kunnen stappen op oplossingen op basis van kostenefficiënte elektronische formulieren in Adobe Portable Document Format (PDF). Acrobat Approval 5.0 stelt gebruikers in staat op eenvoudige wijze eFormulieren in te vullen, op spelling en grammatica te controleren, digitaal te ondertekenen, op te slaan en te verzenden. "Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar technologische oplossingen die de interne workflow verbeteren, eenvoudig in te passen zijn, en die tijd en geld besparen," zegt Elizabeth Sun, Senior Program Director, Electronic Business Strategies, META Group, Inc. "Producten die aan deze eisen voldoen
- en dan met name producten van gerenommeerde merken die zijn gebaseerd op algemeen geaccepteerde standaarden - zullen gretig aftrek vinden."

Adobe Acrobat Approval 5.0 laat klanten heel eenvoudig, met Acrobat 5.0 gecreëerde, eFormulieren inpassen in de werkprocessen van zowel kleine als grote werkgroepen die verspreid over de hele wereld opereren. Een oplossing gebaseerd op Acrobat 5.0 en Acrobat Approval 5.0 optimaliseert de mogelijkheden van Adobe PDF en zorgt bovendien voor optimale controle en accuraatheid. Dit komt doordat de gegevensberekeningen en de regelvalideringen worden geautomatiseerd en de bekende look and feel van papieren formulieren gehandhaafd blijft. Ook de veiligheid en vertrouwelijkheid van informatie van en over medewerkers wordt vergroot, en wordt er op administratie en materialen gespaard.

Met Acrobat Approval 5.0 kunnen medewerkers binnen of buiten een web browser Adobe PDF-formulieren invullen - hierbij kunnen ze gebruik maken van een vertrouwde software gebruikersinterface. Ze kunnen de ingevoerde informatie controleren op spelling en grammatica en zodoende spelfouten voorkomen, ook is het mogelijk om het document digitaal te ondertekenen en zo de authenticiteit vastleggen. Formulieren lokaal opslaan voor off line bewerking, en terugzenden naar een back-end database voor routing en verwerking in een aantal formats, waaronder de eXtensible Markup Language (XML) is nu allemaal mogelijk.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Acrobat Approval 5.0 is met onmiddellijke ingang verkrijgbaar in het Engels, Frans, Duits en Japans voor Windows 95 OSR 2.0, Windows 98, Windows NT® 4.0 met service pack 5 of 6, Windows ME, Windows 2000, en Macintosh OS 8.6, 9.0.4 en 9.1. Adobe Acrobat Approval 5.0 is verkrijgbaar via het Open Options licentieprogramma. Daarnaast kan Acrobat Approval 5.0 in Europa vanaf 7 sept worden gedownload via
www.adobe.nl/products/acrapproval/main.html. De prijzen variëren van EURO 49.00 voor één exemplaar tot EURO 23.00 bij aanschaf van meerdere licenties. Meer informatie over de prijzen en het ondersteuningsbeleid van de licentieprogramma's vindt u on line op www.adobe.nl/store/openoptions.

© 2001 Adobe Systems Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Adobe en Acrobat, het Adobe - logo zijn ofwel geregistreerde handelsmerken, ofwel handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Voor vragen of meer informatie:

Sanjay Korteweg
Account Manager
Text 100 Public Relations
Global High Technology Public Relations
Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 530 4339 (direct)
Fax: +31 20 530 4331
Email: (sanjayk@text100.nl)
URL: www.text100.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie