Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Banenverlies Howden Hengelo onaangename verrassing

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

Banenverlies Howden Hengelo onaangename verrassing

Sirocco Howden, een ventilatorenfabrikant in Hengelo, is van plan zijn afdeling systemen bij een reorganisatie te sluiten. Dat betekent ontslag voor 38 van de ruim 200 werknemers. Voor FNV Bondgenoten komt zowel de reorganisatie als het mogelijke ontslag als een donderslag bij heldere hemel. Bestuurder Toon Verdijsseldonk, die regelmatig overleg heeft met het bedrijf, meldt dat de zwaar verlieslijdende afdeling nooit ter sprake is gekomen.
Verdijsseldonk:' Ik ben compleet verrast, onaangenaam verrast. Niets wees er op dat de afdeling systemen in moeilijkheden verkeerde. Als eerste zal ik dan ook aandringen op overleg met de directie waarbij de vraag of het wel nodig is om de afdeling systemen te sluiten bovenaan mijn lijstje staat. Daar leggen we ons niet zomaar bij neer. Ik wil zeker weten of er geen mogelijkheden zijn om die 38 mensen aan het werk te houden.'

Meer informatie:
Toon Verdijsseldonk, bestuurder, 06-51255624
Marco van Moort, voorlichter, 030-2738257. 06-22973948

31 aug 01 15:40

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie