Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda pakt bestrijding voortijdig schoolverlaten verder aan

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

31-08-2001

Gemeente Breda pakt bestrijding voortijdig schoolverlaten verder aan Het college van burgemeester en wethouders stelt de raad voor in te stemmen met het bestedingplan 2002-2003 Voortijdig Schoolverlaten. Hiervoor is een bedrag van 2,5 miljoen gulden gereserveerd. De gemeente Breda wil deze financiële injectie inzetten voor diverse concrete maatregelen zoals het uitbreiden van schoolmaatschappelijk werk, bestrijding van ziekteverzuim, trajectbegeleiding en voor de ontwikkeling en uitvoering van doorstroomprogrammas. De gemeenteraad behandelt het bestedingsplan op 27 september.

Om het aantal voortijdige schoolverlaters elk jaar met tien procent te verminderen, is de gemeente Breda in 2000 gestart met concrete ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie