Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legionella in ongebruikte douche mytylschool De Schalm Breda

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

31-08-2001

Legionella in ongebruikte douche mytylschool De Schalm Bij een routine-inspectie van de waterleiding in mytylschool De Schalm aan de Brabantlaan in Breda is de legionellabacterie aangetroffen. De bacterie is gevonden in een doucheleiding van de oudbouw. De douche was niet in gebruik. Omdat er ook mengkranen bij wastafels op hetzelfde warmwaternet zijn aangesloten, heeft de school uit voorzorg onmiddellijk alle tappunten afgesloten. De gemeente heeft de waterleidingen inmiddels doorgespoeld. De ouders van de leerlingen zijn vandaag per brief geïnformeerd. Volgens de GGD is er geen reden tot ongerustheid. Waterleidingmaatschappij Noord-West-Brabant neemt aanstaande maandag nieuwe monsters om na ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie