Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 31-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

MAN IN ELKAAR GETRAPT NA DIEFSTAL BROMFIETS (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag is een 40-jarige Kroaat op het Stationsplein in s-Hertogenbosch na diefstal van zijn bromfiets mishandeld door twee 29-jarige inwoners uit s-Hertogen-bosch. Het tweetal is aangehouden. Het slachtoffer stond te telefoneren in een telefooncel toen het tweetal volgens getuigen zijn bromfiets wegnam. Korte tijd later kwam het slachtof-fer het tweetal met de bromfiets tegen. Hij vroeg zijn bromfiets terug, waarop de verdachten hem verteleden dat hij dan Fl. 50,= moest betalen. Er ontstond een woordenwisseling waarop één van de verdachten het slachtoffer enkele tientallen keren schopte. De Kroaat hield daar een behoorlijk pijnlijke heup aan over. Getuigen belden de politie die het tweetal terplaatse kon inrekenen. Beiden zijn ingesloten.

FL. 410,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag is een 37-jarige Bosschenaar op de Jacob van Maerlantstraat in s-Hertogenbosch betrapt op het besturen van een auto onder invloed van alcohol. De ver-dachte kreeg een geldboete van Fl. 410,= en een rijverbod.

VIERTAL OPGEPAKT VOOR DIEFSTAL FIETSEN (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag zijn op de Onderwijsboulevard in s-Hertogenbosch een 21-jarige inwoner uit Sint Michielsgestel, twee 22-jarige en één 24-jarige Bosschenaar aangehouden voor diefstal van fietsen. Een getuige zag dat het viertal de fietsen wegnam uit een fietsen-stalling aan de Parallelweg en waarschuwde de politie. Het viertal kon op de Onderwijsbou-levard worden aangehouden en zijn ingesloten. De gestolen fietsen zijn inbeslaggeno-men.

TASJESROOF (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond hebben twee onbekende mannen op een bromscooter op de Choorstraat in s-Hertogenbosch de tas van een 20-jarige inwoonster uit die plaats gestolen. Het meisje liep op straat toen de duopassagier van een bromscooter haar tas van haar schouder trok. In de tas zaten o.a. een GSM en een geldbedrag.

TWEETAL OP HETERDAAD BETRAPT BIJ DIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van donderdag op vrijdag zijn twee 17-jarige inwoners uit s-Hertogenbosch op heterdaad betrapt bij diefstal van een aantal kratten frisdrank en emballage. De politie kreeg een mel-ding dat het tweetal bezig was de kratten uit een container van een supermarkt bij de Rom-pertpassage weg te nemen. Terplaatse bleek dat zij al een twintigtal kratten met volle- en lege flessen hadden klaargezet. Op het moment dat de politie terplaatse kwam namen zij de benen. Agenten konden hen na een korte sprint aanhouden. Eén van de bromfietsen waar de verdachten op reden is vermoedelijk van diefstal afkomstig. Beiden zijn ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie