Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geschillencommissie voor algemene consumentenzaken

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Geschillencommissie voor algemene consumentenzaken 31 augustus 2001

Consumenten die een klacht hebben over een product, kunnen per 1 september terecht bij een nieuwe geschillencommissie: de Algemene Geschillencommissie voor consumentenzaken.

Bij deze nieuwe geschillencommissie kunnen consumenten terecht met klachten over producten die zijn gekocht bij leden van de vereniging Gebra, de gemengde en de speelgoedbranche. Vooralsnog worden alleen klachten behandeld over Gebra-leden met luxe glas-, porselein- en aardewerkwinkels.

Het nieuwe aan deze commissie is, dat verschillende brancheorganisaties zich erbij aan kunnen sluiten. Normaal gesproken wordt voor een bepaalde sector een aparte commissie ingesteld, zoals de Geschillencommissie Reizen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie