Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 31-08-2001
Mediaberichten 31 augustus (laatste berichten)

Baarlo 150 snelheids bekeuringen

BAARLO In het kader van het project Samen minder heeft de politie vrijdag op de Napoleonsbaan in Baarlo en de Rijksweg in Kessel 150 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 50 km/u. Van de 2284 voorbijgangers was de hoogste snelheid 89 km/u. Een dergelijke snelheid levert een boete op van fl. 465,00.

Tungelroy verkeersgewonde

TUNGELROY Een 20-jarige man uit Roermond is vrijdag met rug- en hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. De man reed over de Spechtebaan, verloor daar de macht over het stuur en kwam via de linkerberm weer in de rechterberm en uiteindelijk in de linkerberm waar hij tegen de boom botste. Door de klap van de aanrijding raakte de man bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijdt. Hij is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis. Het slachtoffer heeft geen gebruik gemaakt van de autogordel.

Weert tasjesroof

WEERT - Een 59-jarige vrouw uit Weert is slachtoffer geworden van een tasjesroof. Het slachtoffer reed vrijdagmiddag over de Driesveldlaan toen een onbekende jongeman haar handtas uit een fietsmandje griste. Een jongeman die getuige was van het voorval rende achter de dader aan, maar kon hem niet inhalen. De gestolen tas is even later teruggevonden zonder beurs met inhoud: enkele tientjes. De politie wil graag in contact komen met de jongeman die achter de dader aangerend heeft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie