Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwtechnisch adviesbureau vestigt zich in Drachten

Datum nieuwsfeit: 31-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Bouwtechnisch adviesbureau vestigt zich in Drachten (31-8-01)

Bouwtechnisch adviesbureau Smeets BV, met vestigingen in Zwolle en Emmen, opent in november 2001 een nieuwe vestiging op het Kantorenpark in Drachten.
Na contacten met de gemeente is het bedrijf over gegaan tot de aankoop van een bestaand pand aan de Zonnedauw 16.

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van volkshuisvesting. De diensten van het bureau richten zich mede daarom hoofdzakelijk op vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Het werkterrein ligt globaal gesproken boven de grote rivieren. Het bedrijf krijgt steeds meer opdrachten van corporaties in de provincie Fryslân. Die ontwikkeling heeft nu geleid tot het besluit om in het Noorden een vestiging te openen. Zo kan het bureau opdrachtgevers in het Noorden op een efficiëntere en meer flexibele manier van dienst zijn.

Bouwtechnisch Adviesbureau Smeets BV is in 1989 opgericht en heeft inmiddels 18 medewerkers op de verschillende vestigingen. Het is de bedoeling dat in Drachten met 5 à 6 mensen wordt begonnen. Binnen een periode van vier jaar verwacht men een uitbreiding naar 10 à 12 mensen.

Vanwege de goede bereikbaarheid en de centrale ligging in het Noorden is gekozen voor vestiging in Drachten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie