Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningparkeren in Sneek uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Sneek
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sneek


Vergunningparkeren Bloemstraat en Schoolstraat

VERGUNNINGPARKEREN IN BLOEMSTRAAT EN SCHOOLSTRAAT UITGEBREID

De Bloemstraat en de Schoolstraat in Sneek worden in hun geheel straten waar alleen vergunninghouders mogen parkeren. Er is een kleine uitzondering: in de Bloemstraat zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar waar klanten van bloemenhandel Kroon zonder vergunning kort kunnen parkeren. In de Bloemstraat en de Schoolstraat waren al delen waar alleen met vergunning mocht worden geparkeerd, maar vanaf 1 september van dit jaar geldt het voor de gehele straten.

Burgemeester en wethouders hebben tot deze maatregel besloten naar aanleiding van een verzoek van bewoners, wat voor het gemeentebestuur aanleiding was via een vragenformulier de mening te peilen van alle bewoners van de Bloemstraat en de Schoolstraat en omliggende straten. Van de 89 formulieren kwamen er 65 terug. Alleen in de Bloemstraat en de Schoolstraat was een meerderheid van de bewoners voorstander van uitbreiding in hun straat van de bestaande parkeerzone voor vergunninghouders.

In het vergunninggebied mag op een aantal dagen en uren alleen worden geparkeerd mét vergunning. Zonder vergunning is het verboden te parkeren in de Bloemstraat en de Schoolstaat van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie