Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 1-09-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, H.Demmers tel. 06-53337514

Aanhoudingen heterdaad
ALMERE - Twee politieagenten betrapten gistermiddag op heterdaad een 32-jarige Almeerder die een radio uit een auto wegnam. De verdachte vernielde een ruit van een auto die geparkeerd stond in de Regisseurstraat en kon vervolgens worden aangehouden. Hij werd ingesloten en de radio is teruggeven aan de eigenaar een man uit Blaricum.

Aanrijdingen met gewonden
ALMERE - Een 56-jarige bromfietser (Almeerder) raakte gisteravond gewond bij een aanrijding. Dat gebeurde toen hij over het Sikkelklaverpad reed en bij de kruising met de Distelweg geen voorrang kreeg van een 56-jarige automobiliste uit Almere. De man kwam ten val en liep been- en armletsel op, hij werd door de GGD vervoerd naar het Flevoziekenhuis.

ALMERE - Op de Westerdreef vond gisteravond een frontale aanrijding plaats waarbij de veroorzaker een 31-jarige man uit Almere zwaar gewond raakte (hoofdletsel). De man, die vermoedelijk alcohol had gedronken, is door de berm gegaan en op de weghelft van het tegemoet komende verkeer geraakt. Daar reed hij tegen de auto van een 46-jarige bestuurder. Deze raakte daarbij licht gewond. De 31-jarige moest door de brandweer worden bevrijd uit zijn auto. Hij werd opgenomen in het Utrechts Medisch Centrum waar ook een bloedproef van hem werd genomen.

Gordelcontrole
LELYSTAD - Gedurende een uur werden gisterochtend automobilisten gecontroleerd op de Middendreef. 12 Van hen werden bekeurd voor het niet om hebben van de autogordel.

Automobilist onder invloed
DRONTEN - Een 34-jarige automobilist uit Rotterdam werd afgelopen nacht onder invloed aangehouden op de Biddingringweg. De man kwam tot 0.6 promille bij de ademanalyse en kreeg een rijverbod van twee uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie