Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Service provider Luna.nl gaat ADSL-diensten aanbieden

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: LUNA.NL BIEDT PER 1 SEPTEMBER ADSL-DIENSTEN


P E R S B E R I C H T

Service provider Luna.nl biedt per 1 september ADSL-diensten

Luna.nl klaar voor landelijk expansie via breedbanddiensten

Rotterdam, 8 augustus 2001-Luna.nl B.V. ondertekent vandaag een samenwerkingsovereenkomst met BBned, communications service provider op het gebied van breedbanddiensten. Met deze stap verwacht de met name regionaal opererende provider Luna.nl haar klantenkring uit te breiden naar landelijk niveau. Per 1 september kunnen klanten zowel een ADSL als ook een SDSL -aansluiting via Luna.nl realiseren. Zakelijke gebruikers betalen voor een ADSL-aansluiting via Luna.nl vanaf 80 euro per maand. Particulieren kunnen een startpakket van vanaf 50 euro afnemen.

Voor Kostas van Goor, directeur Luna.nl, biedt de samenwerking met BBned Luna.nl de mogelijkheid om ook landelijke klanten te gaan bedienen. "Luna.nl heeft nu bijna 7 jaar ervaring op met name regionaal niveau. Omdat we ons zolang lokaal gefocussed hebben, zijn we gewend om een hoge servicegraad aan onze klanten te bieden. Vanuit deze solide basis zullen we onze diensten blijven uitbreiden met top level producten. Die kwaliteit zien we ook bij BBned terug. De medewerkers van Luna.nl krijgen een opleiding van BBned en kunnen daarmee de klant direct bedienen". De 14 medewerkers van Luna.nl werken nu al voor ruim 1000 zakelijke klanten. Daarnaast zijn er nog altijd zo'n 400 particulieren die liever betalen voor hun internetaansluiting dan dat ze gebruik maken van een gratis provider.

Alles in eigen beheer en veel maatwerk

Luna.nl heeft al sinds jaren de sympathie gewonnen van vele bedrijven, instellingen en particulieren. Dit komt met name doordat zij alle diensten in eigen beheer heeft. In de server ruimte in het voormalig belastingkantoor staan achter gesloten deuren de kasten vol apparatuur opgesteld van Versatel, KPN en Priority Telecom. Luna.nl garandeert met haar geoutilleerde machines een online verbinding van tenminste 99%, naar gelang de klant dit wenst, kan dit zelfs meer zijn. Of dat nu via analoge verbindingen, ISDN, ADSL, een vaste verbinding of VPN gaat. Daarnaast heeft Luna.nl voor tal van klanten de servers in beheer. Luna.nl maakt daarbij gebruik van zowel standaardpakketten, maar vaak levert zij diensten op maat.

Over Luna.nl

Luna.nl B.V. , in 1994 opgericht, is een full service internet provider die zich richt op de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij Luna.nl terecht. Luna.nl is specialist op het gebied van internet dienstverlening en biedt het bedrijfsleven een compleet pakket internetdiensten. Luna.nl heeft als een van de eerste Internetdienstverleners in Nederland een rijke kennis en ervaring opgedaan op het gebied van techniek en de service. Luna.nl biedt een totaal pakket van diensten aan: internet access, netwerk services, web - en ASP-facilities en consultancy. Bij Luna.nl BV. zijn 14 medewerkers in dienst. De aandelen zijn verdeeld onder 2 eigenaren. Luna.nl heeft uitgebreide kennis van en ervaring met UNIX en is daarnaast Microsoft Certified Solution Provider. Bbned, Ebone, Hewlett Packard, Cisco Systems, KPN, Versatel en Priority Telecom.

Over BBned

BBned is een communications service provider die zich specialiseert in het leveren van breedband communicatiediensten voor de zakelijke gebruikers in Nederland. Klanten zijn met name telecombedrijven, internet service providers en application services providers. In de nabije toekomst zullen ook corporate oplossingen worden geboden voor grootzakelijke klanten (top 500). BBned specialiseert zich in het leveren van diensten die zijn gebaseerd op Digital Subscriber Line (DSL) technologie. Met gebruik van deze technologie is het mogelijk om zakelijke gebruikers en consumenten zeer snelle datadiensten te leveren. Dit DSL-dataverkeer loopt gewoon via het bestaande telefoonnetwerk.

///

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie