Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee hoogleraren Privaatrecht RU Groningen

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Twee hoogleraren Privaatrecht

Het College van Bestuur benoemde onlangs twee hoogleraren Privaatrecht bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Mr. M.H. Wissink wordt hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder het verbintenissenrecht en mr. F.M.J. Verstijlen hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder het goederenrecht. Wissink en Verstijlen zijn per 1 september begonnen in hun nieuwe functie.

M.H. Wissink (Stad Delden, 1962) studeerde rechten in Leiden, was advocaat in Den Haag en is sinds 1993 docent aan de Universiteit Leiden. Sinds 1999 is hij rechter-plaatsvervanger bij de arrondissementsrechtbank in Utrecht en sinds 2000 raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof in Arnhem. Hij promoveerde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie