Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrouwenklachten verklaard op GezondheidsNet

Datum nieuwsfeit: 01-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Vrouwenklachten verklaard op GezondheidsNet

Veel vrouwen kampen met gezondheidsproblemen waarvoor ze niet gauw naar de dokter stappen. Bijvoorbeeld omdat de klachten daarvoor in hun ogen niet ernstig genoeg zijn of omdat ze nét niet voldoende last bezorgen. Bovendien zijn veel vrouwen toch angstig om sommige dingen met hun huisarts te bespreken. Daarom staan in september vrouwenklachten centraal op GezondheidsNet.

Vaginale klachten, pre-menstrueel syndroom, menstruatiekrampen, opvliegers, witte vloed: het is maar een greep uit de gezondheidsproblemen waarmee vrouwen te maken kunnen krijgen. In september wordt op www.gezondheidsnet.nl op al deze vrouwenklachten ingegaan. Er wordt duidelijk ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie